Arsenal

Arsenal Football Club har en unik plads i engelsk fodboldhistorie som det eneste hold, der nogensinde har vundet Premier League uden at tabe en eneste kamp. Det skete i sæsonen 2003/04, hvor holdet fik kælenavnet “The Invincibles”.

arsenal's Kampprogram

Oplev Emirates Stadium

Her finder du alle Arsenal’s hjemmekampe på Emirates Stadium.

Du er altid velkommen til at skrive dine specifikke ønsker til os.

Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Der tages forbehold for løbende ændringer i kampprogrammet

Du kan finde det fulde program over Premier League her. 

 

Oplev din drømmekamp på Emirates Stadium

arsenal - newcastle
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Newcastle

Lørdag d. 24. februar 2024

Arsenal - Brentford
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Brentford

Lørdag d. 9. marts 2024

arsenal - chelsea
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Chelsea

Lørdag d. 16. marts 2024

arsenal - luton town
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Luton Town

Tirsdag d. 2. april 2024

arsenal - aston villa
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Aston Villa

Lørdag d. 13. april 2024

arsenal - bournemouth
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Bournemouth

Lørdag d. 4. maj 2024

arsenal - everton
PREMIER LEAGUE

Arsenal - Everton

Søndag d. 19. maj 2024

Vil du en tur til Premier League?

Kunne du tænke dig at opleve Englands nationale kærlighed til fodbolden? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til England.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Italiensk fodbold stadion

Tag del i magien

Føl pulsen, mærk spændingen og bliv en del af den unikke atmosfære, når du oplever en Arsenal hjemmekamp i verdensklasse på det legendariske Emirates Stadium.

Fra det øjeblik, du træder ind i dette moderne, arkitektoniske mesterværk i hjertet af Nord London, vil du føle dig som en del af noget større. Du vil blive mødt af en blanding af tradition og moderne bekvemmeligheder, alt sammen pakket ind i en uforglemmelig atmosfære.

En hjemmekamp med Arsenal er ikke bare en fodboldkamp, det er en begivenhed. Fra de spændte minutter, før spillernes entré på banen, til den intense jubel når The Gunners scorer mål, vil du blive opslugt af passionen og energien, der er en del af Arsenal Football Club’s DNA.

Arsenal er kendt for deres flotte spil, talentfulde spillere og en levende fan base, der virkelig lever og ånder for klubben. Hver eneste kamp er en showcase af Premier League-fodbold på sit allerbedste, hvor verdensklasse talenter konkurrerer med høj intensitet og engagement.

Oplev magien ved en Arsenal hjemmekamp i sæsonen 2023/24. Uanset om du er fan af den hurtige, flotte spilleglæde, vil opleve en af de mest passionerede fan-baser i verden, eller bare leder efter en uforglemmelig dag, er der noget for enhver smag på Emirates Stadium.

Så dyk ned i vores hjemmekampsprogram, og find netop den kamp, der vil give dig en fodboldoplevelse ud over det sædvanlige. Se stjernerne glimte, føl den elektriske stemning, mærk hjertet banke og vær en del af Arsenal-legenden. Vi ses på Emirates Stadium!

OPLEV Premier League

Rivaliseringer. Fodboldnation.

Premier League har været navnet på den bedste engelske række siden 1992. Ligaen anses ofte, som verdens mest populære fodboldliga – faktisk så populær, at Premier League sendes i mere end 200 lande. Den verdensomspændende interesse, generer en masse indtægt til ligaens klubber, som gør konkurrencen om de bedste spillere og titlen som engelske mestre, mere intens. Konkurrencen og englændernes passion, for deres favorithold, skaber fodboldoplevelser i verdensklasse – noget du selv skal opleve.

Old Trafford
STORE STADIONS

Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og mange flere

England byder på ikoniske stadions. Her kan du altid forvente fyldte stadions, der summer af passion og kultur, gennem historiske fællessange og valfart fra de nærliggende pubs inden kampstart. Når du står og synger med på et engelsk stadion, er du ikke i tvivl om hvorfor det omtales som den mest populære fodboldliga i verden. 

STÆRK FANKULTUR

Når fodbold bliver ens identitet

De engelske fodboldfans er så passionerede, at støtten til deres klubhold, bliver en del af deres identitet. Det kan for det meste opleves når rivaler mødes, og fansene kæmper for at bevare klubbens status i deres region. Her kæmper de ikke bare om 3 point i tabellen, men om status, historie og ære. En oplevelse der kan være svær og finde i andre fodboldkulturer.

Premier League fans

Udvalgte Engelske Hold

Tottenham logo

Tottenham Hotspurs F.C.

Tottenham har aldrig vundet det engelske mesterskab. Men har de seneste 10 år været at finde i top 5.

Manchester United logo

Manchester United F.C.

"The Red Devils" kan siden 1992 kalde sig engelske mestre 13 gange flere gange end nogen andre hold.

Liverpool

Liverpool F.C.

Liverpool er den engelske klub med flest europæiske trofæer. De seneste år, har stjerner som Salah, Van Dijk og Henderson ført klubben til sejr.

Arsenal logo

Arsenal F.C.

Londonklubben ligger ofte blandt de øverste i tabellen - men er særligt kendt for deres sæson 2003/2004 hvor de gik ubesejret gennem ligaen.

Scroll to Top
Få del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!