Chelsea

Chelsea har en unik plads i engelsk fodboldhistorie som den første klub, der brugte numre på deres spillertrøjer. Dette skete den 25. august 1928 i en kamp mod Swansea City.

Chelsea's Kampprogram

"The Blues"

Her finder du alle Chelsea’s hjemmekampe på Stamford Bridge.

Du er altid velkommen til at skrive dine specifikke ønsker til os.

Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Der tages forbehold for løbende ændringer i kampprogrammet

Du kan finde det fulde program over Premier League her. 

 

Oplev "The Blues" på Stamford Bridge

Chelsea - Tottenham
PREMIER LEAGUE

Chelsea - Tottenham

TBA – Kampen er ved at blive flyttet

Pris pr. person fra

Kommer snart

Chelsea - Newcastle
PREMIER LEAGUE

Chelsea - Newcastle

Lørdag d. 9. marts 2024

Chelsea - Burnley
PREMIER LEAGUE

Chelsea - Burnley

Lørdag d. 30. marts 2024

Chelsea - Manchester United
PREMIER LEAGUE

Chelsea - Manchester United

Onsdag d. 3. april 2024

Chelsea - Everton
PREMIER LEAGUE

Chelsea - Everton

Lørdag d. 13. april 2024

Chelsea - West Ham
PREMIER LEAGUE

Chelsea - West Ham

Lørdag d. 4. maj 2024

Chelsea - Bournemouth
PREMIER LEAGUE

Chelsea - Bournemouth

Søndag d. 19. maj 2024

Vil du en tur til Premier League?

Kunne du tænke dig at opleve Englands nationale kærlighed til fodbolden? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til England.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Italiensk fodbold stadion

Besøg Stamford Bridge

Velkommen til Stamford Bridge, en ægte bastion i engelsk og europæisk fodbold, og hjemsted for Chelsea Football Club, kendt som ‘The Blues’. At opleve en Chelsea-hjemmekamp er mere end bare en fodboldkamp; det er at dykke ned i en dyb tradition, føle spændingen ved den moderne æra og blive en del af et globalt fællesskab af fans.

Hver hjemmekamp på Stamford Bridge er en elektrificerende begivenhed, fyldt med passion og intensitet. Når ‘The Blues’ træder på græsset, bærer de mere end bare klubfarverne; de bærer en historie fyldt med triumf og stolthed. Fra spændende Premier League-opgør til knivskarpe europæiske nætter, hver eneste kamp er en unik oplevelse, der venter på at blive levet.

I 2023/24-sæsonen har du muligheden for at være en del af denne enestående oplevelse. Uanset om du er en livslang Chelsea-tilhænger, en fodboldfan på jagt efter uforglemmelige oplevelser, eller bare på udkig efter en spændende dag i London, har vi en kamp, der passer til dig.

Tag et kig på vores kampkalender og find den kamp, der vil forme dit fodboldminde for livet. Fra det øjeblik, du går ind på Stamford Bridge, til det sidste fløjt, vil du mærke den uforlignelige atmosfære og den stolte tradition, der gør Chelsea til en af verdens mest elskede fodboldklubber. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Stamford Bridge, til et hjemmekamp du aldrig vil glemme!

OPLEV Premier League

Rivaliseringer. Fodboldnation.

Premier League har været navnet på den bedste engelske række siden 1992. Ligaen anses ofte, som verdens mest populære fodboldliga – faktisk så populær, at Premier League sendes i mere end 200 lande. Den verdensomspændende interesse, generer en masse indtægt til ligaens klubber, som gør konkurrencen om de bedste spillere og titlen som engelske mestre, mere intens. Konkurrencen og englændernes passion, for deres favorithold, skaber fodboldoplevelser i verdensklasse – noget du selv skal opleve.

Old Trafford
STORE STADIONS

Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og mange flere

England byder på ikoniske stadions. Her kan du altid forvente fyldte stadions, der summer af passion og kultur, gennem historiske fællessange og valfart fra de nærliggende pubs inden kampstart. Når du står og synger med på et engelsk stadion, er du ikke i tvivl om hvorfor det omtales som den mest populære fodboldliga i verden. 

STÆRK FANKULTUR

Når fodbold bliver ens identitet

De engelske fodboldfans er så passionerede, at støtten til deres klubhold, bliver en del af deres identitet. Det kan for det meste opleves når rivaler mødes, og fansene kæmper for at bevare klubbens status i deres region. Her kæmper de ikke bare om 3 point i tabellen, men om status, historie og ære. En oplevelse der kan være svær og finde i andre fodboldkulturer.

Premier League fans

Udvalgte Engelske Hold

Tottenham logo

Tottenham Hotspurs F.C.

Tottenham har aldrig vundet det engelske mesterskab. Men har de seneste 10 år været at finde i top 5.

Manchester United logo

Manchester United F.C.

"The Red Devils" kan siden 1992 kalde sig engelske mestre 13 gange flere gange end nogen andre hold.

Liverpool

Liverpool F.C.

Liverpool er den engelske klub med flest europæiske trofæer. De seneste år, har stjerner som Salah, Van Dijk og Henderson ført klubben til sejr.

Arsenal logo

Arsenal F.C.

Londonklubben ligger ofte blandt de øverste i tabellen - men er særligt kendt for deres sæson 2003/2004 hvor de gik ubesejret gennem ligaen.

Scroll to Top
Få del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!