Ligue 1

Frankrig er kendt for ting som mode, vin og mad. Men de gør sig også bemærket på den europæiske fodboldscene, hvor du kan opleve Messi, Neymar og Mbappé der optræder i den franske liga.

Kampprogram

Populære kampe

Ønsker du at besøge Frankrig og Ligue 1? Send en forespørgel til os med detaljerne, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Vil du en tur til Ligue 1?

Kunne du tænke dig at opleve de store fodboldnavne i Ligue 1? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til Frankrig.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Monaco stadium
OPLEV Ligue 1

Store transfers. Liga i udvikling.

Ligue 1 har været navnet på den bedste liga i Frankrig siden 2002, og har siden starten af 2010’erne gjort sig mere bemærket, når vi snakker om topklasse fodbold i Europa.

Blandt ligaens 20 klubhold har opmærksomheden specielt været rettet mod Monaco og Paris Saint-Germain, som de senere år har været indblandet i nogle af de helt store transferaftaler – heriblandt fodboldhistoriens største transfersum i 2017, da Neymar skiftede Barcelona ud med den franske hovedstad.

Parc de Princes
STORE STADIONS

Park des Princes, Stade-Velodrome og mange flere

Fransk fodbold byder på en række flotte og imponerende stadions, der ofte står i flot kontrast til landets flotte arkitektur. Det er ikke altid, et stort stadion garanterer den bedste fodboldoplevelse – det er Frankrig et godt eksempel på. Har du ikke besøgt den franske liga endnu, så overvej det, når du planlægger din næste fodboldrejse.

STÆRK FANKULTUR

Oplev de franske fans

Fransk fodbold kan godt fremstå lidt anonym, i kontrast til nogen af de andre store ligaer. Men i medierne er du ikke i tvivl hvis de franske fans er utilfredse. Fans der forlader tribunen, selvom PSG stod til at vinde mesterskabet, og fans der stormer banen efter Saint-Étienne’s nedrykning, er blot eksempler på hvordan franske fans udtrykker sine følelser overfor deres hold. En fodboldtur til Frankrig er bestemt ikke et kedeligt valg – tværtimod.

Ligue 1 fans

Udvalgte Franske Hold

Paris logo

Paris Saint-Germaint

De forsvarende mestre fra Paris har vundet mesterskabet 8 gange i løbet af de sidste 10 sæsoner.

Monaco logo

AS Monaco

Klubben er noteret for 8 mesterskaber, hvoraf deres seneste var i 2016/17 sæsonen.

Marseille logo

Olympique de Marseille

Marseille er et af ligaens mest vindende hold, og det eneste franske hold med en Champions League-titel

Lyon logo

Olympique Lyon

Lyon var franske mestre 7 år i streg fra 2002-2008. En rekord den store franske klub stadig har sit navn på.

Scroll to Top
TA' del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!