Aston Villa

Aston Villa Football Club, baseret i Birmingham, er en af de ældste og mest succesrige klubber i engelsk fodbold. Aston Villa var en af de 12 grundlæggende klubber af Football League i 1888, og er blot en af de seks engelske klubber, der har vundet Champions League. Klubben vandt i sæsonen 1981/82.

Aston villa's Kampprogram

Oplev Villa Park

Her finder du alle Aston Villa’s hjemmekampe på Villa Park.

Du er altid velkommen til at skrive dine specifikke ønsker til os.

Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Der tages forbehold for løbende ændringer i kampprogrammet

Du kan finde det fulde program over Premier League her. 

 

Oplev din drømmekamp på Villa Park

Aston Villa - Nottingham Forrest
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Nottingham Forrest

Lørdag d. 24. februar 2024

Aston Villa - Tottenham
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Tottenham

Lørdag d. 9. marts 2024

Aston Villa - Wolves
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Wolves

Lørdag d. 30. marts 2024

Aston Villa - Brentford
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Brentford

Lørdag d. 6. april 2024

Aston Villa - Bournemouth
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Bournemouth

Lørdag d. 20. april 2024

Aston Villa - Chelsea
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Chelsea

Lørdag d. 27. april 2024

Aston Villa - Liverpool
PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Liverpool

Lørdag d. 11. maj 2024

Vil du en tur til Premier League?

Kunne du tænke dig at opleve Englands nationale kærlighed til fodbolden? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til England.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Italiensk fodbold stadion

Oplev en historisk atmosfære

Træd ind i Villa Park, et historisk ikon i engelsk fodbold, og bliv en del af en enestående atmosfære ved Aston Villa’s hjemmekampe. Fra det øjeblik, du ser det majestætiske stadion dukke op, vil du mærke den dybe historie og den spændende fremtid, der flettes sammen i hver eneste kamp.

Aston Villa, en af de ældste og mest dekorerede klubber i engelsk fodbold, byder dig velkommen til at opleve en sand fodboldfest. Du vil mærke bruset, når spillerne går på banen, høre den brølende støtte fra The Holte End, og mærke hvert sekunds intensitet, som kun Premier League kan tilbyde.

Hver eneste Aston Villa-hjemmekamp er en mulighed for at se stjerner i aktion, at opleve fodboldspil af højeste kvalitet og at blive en del af en utrolig fanskare, der står sammen i tykt og tyndt. Fra de nervepirrende dueller på midtbanen til de fantastiske mål, du vil kunne fortælle din nabo og kollegaer om.

I sæsonen 2023/24 har du chancen for at opleve dette og mere til. Uanset om du er en dedikeret Villa-fan, en neutral fodboldentusiast, eller bare ønsker en uforglemmelig dag i Birmingham, har vi en hjemmekamp klar til dig.

Dyk ned i vores kampoversigt, og find den kamp, der vil skabe minder for livet. Kom og oplev følelsen af ægte fodboldglæde, bliv en del af en levende fodboldhistorie og støt The Villans i deres jagt på Premier League-æren. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Villa Park!

OPLEV Premier League

Rivaliseringer. Fodboldnation.

Premier League har været navnet på den bedste engelske række siden 1992. Ligaen anses ofte, som verdens mest populære fodboldliga – faktisk så populær, at Premier League sendes i mere end 200 lande. Den verdensomspændende interesse, generer en masse indtægt til ligaens klubber, som gør konkurrencen om de bedste spillere og titlen som engelske mestre, mere intens. Konkurrencen og englændernes passion, for deres favorithold, skaber fodboldoplevelser i verdensklasse – noget du selv skal opleve.

Old Trafford
STORE STADIONS

Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og mange flere

England byder på ikoniske stadions. Her kan du altid forvente fyldte stadions, der summer af passion og kultur, gennem historiske fællessange og valfart fra de nærliggende pubs inden kampstart. Når du står og synger med på et engelsk stadion, er du ikke i tvivl om hvorfor det omtales som den mest populære fodboldliga i verden. 

STÆRK FANKULTUR

Når fodbold bliver ens identitet

De engelske fodboldfans er så passionerede, at støtten til deres klubhold, bliver en del af deres identitet. Det kan for det meste opleves når rivaler mødes, og fansene kæmper for at bevare klubbens status i deres region. Her kæmper de ikke bare om 3 point i tabellen, men om status, historie og ære. En oplevelse der kan være svær og finde i andre fodboldkulturer.

Premier League fans

Udvalgte Engelske Hold

Tottenham logo

Tottenham Hotspurs F.C.

Tottenham har aldrig vundet det engelske mesterskab. Men har de seneste 10 år været at finde i top 5.

Manchester United logo

Manchester United F.C.

"The Red Devils" kan siden 1992 kalde sig engelske mestre 13 gange flere gange end nogen andre hold.

Liverpool

Liverpool F.C.

Liverpool er den engelske klub med flest europæiske trofæer. De seneste år, har stjerner som Salah, Van Dijk og Henderson ført klubben til sejr.

Arsenal logo

Arsenal F.C.

Londonklubben ligger ofte blandt de øverste i tabellen - men er særligt kendt for deres sæson 2003/2004 hvor de gik ubesejret gennem ligaen.

Scroll to Top
Få del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!