Everton

Everton har tilbragt mere tid i den øverste division i engelsk fodbold end nogen anden klub. De har konkurreret i den øverste division i 117 sæsoner, hvilket er en utrolig bedrift og vidnesbyrd om klubbens konsistens og præstationer over tid.

Everton's Kampprogram

"The Toffees"

Find din drømmekamp på Goodison Park i programmet herunder.

Du er altid velkommen til at skrive dine specifikke ønsker til os.

Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Der tages forbehold for løbende ændringer i kampprogrammet.

Du kan finde det fulde program over Premier League her. 

 

Find din drømmekamp på Goodison Park

Everton - Crystal Palace
PREMIER LEAGUE

Everton - Crystal Palace

Lørdag d. 19. februar 2024

Everton - West Ham
PREMIER LEAGUE

Everton - West Ham

Lørdag d. 2. marts 2024

Everton - Liverpool
PREMIER LEAGUE

Everton - Liverpool

Lørdag d. 16. marts 2024

Everton - Burnley
PREMIER LEAGUE

Everton - Burnley

Lørdag d. 6. april 2024

Everton - Nottingham Forrest
PREMIER LEAGUE

Everton - Nottingham Forrest

Lørdag d. 20. april 2024

Everton - Brentford
PREMIER LEAGUE

Everton - Brentford

Lørdag d. 27. april 2024

Everton - Sheffield United
PREMIER LEAGUE

Everton - Sheffield United

Lørdag d. 11. maj 2024

Vil du en tur til Premier League?

Kunne du tænke dig at opleve Englands nationale kærlighed til fodbolden? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til England.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Italiensk fodbold stadion

"Forever Everton"

Velkommen til Goodison Park, det hæderkronede hjem for Everton FC. Beliggende i hjertet af Liverpool, er dette stadion, kærligt kaldet ‘The Grand Old Lady’, et sandt tempel for fodbold og en levende hyldest til Evertons stolte historie.

Everton, kendt som ‘The Toffees’, ‘The Blues’, eller ‘The People’s Club’, er en af de mest betydningsfulde klubber i engelsk fodbold. Hver hjemmekamp er en fest af denne arv, hvor spillere i det karakteristiske blå kit giver deres alt på banen for at glæde deres passionerede fans.

I 2023/24-sæsonen inviterer vi dig til at blive en del af denne uforglemmelige oplevelse. Uanset om du er en indædt Everton-fan, en fodboldentusiast på jagt efter det ægte Premier League-eventyr, eller bare ude på en dag med spænding og underholdning i Liverpool, er der en hjemmekamp, der passer perfekt til dig.

Gennemse vores kampkalender nu, og find den kamp, der vil efterlade et uudsletteligt indtryk. Fra det øjeblik du træder ind i det legendariske Goodison Park, til lyden af det sidste fløjt, vil du opleve den elektriske atmosfære, der er unik for en Everton-hjemmekamp. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag, du aldrig vil glemme. Kom og oplev pulsen af Premier League med ‘The Toffees’!

OPLEV Premier League

Rivaliseringer. Fodboldnation.

Premier League har været navnet på den bedste engelske række siden 1992. Ligaen anses ofte, som verdens mest populære fodboldliga – faktisk så populær, at Premier League sendes i mere end 200 lande. Den verdensomspændende interesse, generer en masse indtægt til ligaens klubber, som gør konkurrencen om de bedste spillere og titlen som engelske mestre, mere intens. Konkurrencen og englændernes passion, for deres favorithold, skaber fodboldoplevelser i verdensklasse – noget du selv skal opleve.

Old Trafford
STORE STADIONS

Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og mange flere

England byder på ikoniske stadions. Her kan du altid forvente fyldte stadions, der summer af passion og kultur, gennem historiske fællessange og valfart fra de nærliggende pubs inden kampstart. Når du står og synger med på et engelsk stadion, er du ikke i tvivl om hvorfor det omtales som den mest populære fodboldliga i verden. 

STÆRK FANKULTUR

Når fodbold bliver ens identitet

De engelske fodboldfans er så passionerede, at støtten til deres klubhold, bliver en del af deres identitet. Det kan for det meste opleves når rivaler mødes, og fansene kæmper for at bevare klubbens status i deres region. Her kæmper de ikke bare om 3 point i tabellen, men om status, historie og ære. En oplevelse der kan være svær og finde i andre fodboldkulturer.

Premier League fans

Udvalgte Engelske Hold

Tottenham logo

Tottenham Hotspurs F.C.

Tottenham har aldrig vundet det engelske mesterskab. Men har de seneste 10 år været at finde i top 5.

Manchester United logo

Manchester United F.C.

"The Red Devils" kan siden 1992 kalde sig engelske mestre 13 gange flere gange end nogen andre hold.

Liverpool

Liverpool F.C.

Liverpool er den engelske klub med flest europæiske trofæer. De seneste år, har stjerner som Salah, Van Dijk og Henderson ført klubben til sejr.

Arsenal logo

Arsenal F.C.

Londonklubben ligger ofte blandt de øverste i tabellen - men er særligt kendt for deres sæson 2003/2004 hvor de gik ubesejret gennem ligaen.

Scroll to Top
Få del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!