Fulham

Fulham er anerkendt som den ældste fodboldklub fra London, der har spillet professionel fodbold. Klubben blev etableret i 1879 og har siden da spillet en central rolle i Londons fodboldscene.

Fulham's Kampprogram

"The Cottagers"

Find din drømmekamp på Craven Cottage i programmet herunder.

Du er altid velkommen til at skrive dine specifikke ønsker til os.

Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Der tages forbehold for løbende ændringer i kampprogrammet.

Du kan finde det fulde program over Premier League her. 

 

Find din drømmekamp på Craven Cottage

Fulham - Aston Villa
PREMIER LEAGUE

Fulham - Aston Villa

Lørdag d. 17. februar 2024

Fulham - Brighton
PREMIER LEAGUE

Fulham - Brighton

Lørdag d. 2. marts 2024

Fulham - Tottenham
PREMIER LEAGUE

Fulham - Tottenham

Lørdag d. 16. marts 2024

Fulham - Newcastle
PREMIER LEAGUE

Fulham - Newcastle

Lørdag d. 6. april 2024

Fulham - Liverpool
PREMIER LEAGUE

Fulham - Liverpool

Lørdag d. 20. april 2024

Fulham - Crystal Palace
PREMIER LEAGUE

Fulham - Crystal Palace

Lørdag d. 27. april 2024

Fulham - Manchester City
PREMIER LEAGUE

Fulham - Manchester City

Lørdag d. 11. maj 2024

Vil du en tur til Premier League?

Kunne du tænke dig at opleve Englands nationale kærlighed til fodbolden? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til England.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Italiensk fodbold stadion

"By The River"

Velkommen til Craven Cottage, det historiske hjem for Fulham Football Club. Beliggende ved bredden af ​​Themsen, er dette stadion, også kendt som ‘The Cottage’, mere end bare en fodboldbane – det er en arv, et symbol på tradition og et ægte fodboldhjem.

Fulham FC, kærligt kendt som ‘The Cottagers’ eller ‘The Whites’, er Londons ældste professionelle fodboldklub, og hver hjemmekamp er en hyldest til denne stolte historie. Spillere, iført det traditionelle hvide kit, kæmper for hver bold med en passion, der er indbegrebet af Fulhams ånd.

I 2023/24-sæsonen har du chancen for at være en del af denne fantastiske oplevelse. Uanset om du er en dedikeret Fulham-fan, en fodboldentusiast, der ønsker at opleve den engelske fodbolds sjæl, eller bare nogen, der ønsker en uforglemmelig dag i London, er der en hjemmekamp, der er lige rigtig for dig.

Gennemse vores kampkalender nu, og find den kamp, der vil skabe varige minder. Fra det øjeblik du træder ind i det historiske Craven Cottage, til lyden af det sidste fløjt, vil du mærke den enestående atmosfære, der er synonym med en Fulham-hjemmekamp. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag, du aldrig vil glemme. Kom og føl historiens vingesus ved Themsen!

OPLEV Premier League

Rivaliseringer. Fodboldnation.

Premier League har været navnet på den bedste engelske række siden 1992. Ligaen anses ofte, som verdens mest populære fodboldliga – faktisk så populær, at Premier League sendes i mere end 200 lande. Den verdensomspændende interesse, generer en masse indtægt til ligaens klubber, som gør konkurrencen om de bedste spillere og titlen som engelske mestre, mere intens. Konkurrencen og englændernes passion, for deres favorithold, skaber fodboldoplevelser i verdensklasse – noget du selv skal opleve.

Old Trafford
STORE STADIONS

Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og mange flere

England byder på ikoniske stadions. Her kan du altid forvente fyldte stadions, der summer af passion og kultur, gennem historiske fællessange og valfart fra de nærliggende pubs inden kampstart. Når du står og synger med på et engelsk stadion, er du ikke i tvivl om hvorfor det omtales som den mest populære fodboldliga i verden. 

STÆRK FANKULTUR

Når fodbold bliver ens identitet

De engelske fodboldfans er så passionerede, at støtten til deres klubhold, bliver en del af deres identitet. Det kan for det meste opleves når rivaler mødes, og fansene kæmper for at bevare klubbens status i deres region. Her kæmper de ikke bare om 3 point i tabellen, men om status, historie og ære. En oplevelse der kan være svær og finde i andre fodboldkulturer.

Premier League fans

Udvalgte Engelske Hold

Tottenham logo

Tottenham Hotspurs F.C.

Tottenham har aldrig vundet det engelske mesterskab. Men har de seneste 10 år været at finde i top 5.

Manchester United logo

Manchester United F.C.

"The Red Devils" kan siden 1992 kalde sig engelske mestre 13 gange flere gange end nogen andre hold.

Liverpool

Liverpool F.C.

Liverpool er den engelske klub med flest europæiske trofæer. De seneste år, har stjerner som Salah, Van Dijk og Henderson ført klubben til sejr.

Arsenal logo

Arsenal F.C.

Londonklubben ligger ofte blandt de øverste i tabellen - men er særligt kendt for deres sæson 2003/2004 hvor de gik ubesejret gennem ligaen.

Scroll to Top
Få del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!