West Ham

West Ham er blandt andet kendt for deres bidrag til Englands verdensmesterskab i 1966, hvor de havde tre spillere på det vindende hold. Bobby Moore, som var holdkaptajn, og Geoff Hurst og Martin Peters, spillerne fra West Ham scorede alle fire mål i finalen.

west ham's Kampprogram

"The Hammers"

Her finder du alle West Ham’s hjemmekampe på London Stadium.

Du er altid velkommen til at skrive dine specifikke ønsker til os.

Du kan komme direkte til kontaktformularen her.

Der tages forbehold for løbende ændringer i kampprogrammet

Du kan finde det fulde program over Premier League her. 

 

Oplev "The Hammers" på London Stadium

West Ham - Brentford
PREMIER LEAGUE

West Ham - Brentford

Mandag d. 26. februar 2024

West Ham - Burnley
PREMIER LEAGUE

West Ham - Burnley

Lørdag d. 9. marts 2024

West Ham - Aston Villa
PREMIER LEAGUE

West Ham - Aston Villa

Lørdag d. 16. marts 2024

West Ham - Tottenham
PREMIER LEAGUE

West Ham - Tottenham

Tirsdag d. 2. april 2024

West Ham - Fulham
PREMIER LEAGUE

West Ham - Fulham

Lørdag d. 13. april 2024

West Ham - Liverpool
PREMIER LEAGUE

West Ham - Liverpool

Lørdag d. 27. april 2024

West Ham - Luton Town
PREMIER LEAGUE

West Ham - Luton Town

Lørdag d. 11. maj 2024

Vil du en tur til Premier League?

Kunne du tænke dig at opleve Englands nationale kærlighed til fodbolden? Udfyld kontaktformularen herunder. Vi vil herefter tage en dialog om hvordan vi kan skræddersy din perfekte fodboldrejse til England.

*Ved afsendelse af kontaktformular giver du samtykke til, at vi må kontakte dig samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Italiensk fodbold stadion

"Come On You Irons"

Velkommen til London Stadium, det pulserende hjem for West Ham United FC. Lige midt i hjertet af East London, vil du finde et stadion, der summer af passion, fodboldglæde og en autentisk atmosfære, der afspejler den sande sjæl af engelsk fodbold.

West Ham, også kendt som ‘The Hammers’ eller ‘The Irons’, er en klub med en stolt industriarv og en lang historie i engelsk fodbold. Hver eneste hjemmekamp her er en fejring af den arv, hvor spillere i de karakteristiske claret og blå farver kæmper for hver bold med en ildhu, der gør hver kamp til en begivenhed i sig selv.

I 2023/24-sæsonen, har du chancen for at blive en del af denne utrolige oplevelse. Uanset om du er en inkarneret West Ham fan, en fodboldelsker, der ønsker at opleve det ægte Premier League, eller bare ude efter en dag med uovertruffen fodboldaction i London, vil der være en hjemmekamp, der er perfekt for dig.

Gennemse vores kampkalender nu, og find den kamp, der vil give dig minder for livet. Fra det øjeblik du træder ind i det imponerende London Stadium, til det øjeblik, hvor det sidste fløjt lyder, vil du mærke den spænding, der er unik for en West Ham-hjemmekamp. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag, du aldrig vil glemme. Kom og oplev intensiteten af Premier League med ‘The Hammers’!

OPLEV Premier League

Rivaliseringer. Fodboldnation.

Premier League har været navnet på den bedste engelske række siden 1992. Ligaen anses ofte, som verdens mest populære fodboldliga – faktisk så populær, at Premier League sendes i mere end 200 lande. Den verdensomspændende interesse, generer en masse indtægt til ligaens klubber, som gør konkurrencen om de bedste spillere og titlen som engelske mestre, mere intens. Konkurrencen og englændernes passion, for deres favorithold, skaber fodboldoplevelser i verdensklasse – noget du selv skal opleve.

Old Trafford
STORE STADIONS

Old Trafford, Anfield, Stamford Bridge og mange flere

England byder på ikoniske stadions. Her kan du altid forvente fyldte stadions, der summer af passion og kultur, gennem historiske fællessange og valfart fra de nærliggende pubs inden kampstart. Når du står og synger med på et engelsk stadion, er du ikke i tvivl om hvorfor det omtales som den mest populære fodboldliga i verden. 

STÆRK FANKULTUR

Når fodbold bliver ens identitet

De engelske fodboldfans er så passionerede, at støtten til deres klubhold, bliver en del af deres identitet. Det kan for det meste opleves når rivaler mødes, og fansene kæmper for at bevare klubbens status i deres region. Her kæmper de ikke bare om 3 point i tabellen, men om status, historie og ære. En oplevelse der kan være svær og finde i andre fodboldkulturer.

Premier League fans

Udvalgte Engelske Hold

Tottenham logo

Tottenham Hotspurs F.C.

Tottenham har aldrig vundet det engelske mesterskab. Men har de seneste 10 år været at finde i top 5.

Manchester United logo

Manchester United F.C.

"The Red Devils" kan siden 1992 kalde sig engelske mestre 13 gange flere gange end nogen andre hold.

Liverpool

Liverpool F.C.

Liverpool er den engelske klub med flest europæiske trofæer. De seneste år, har stjerner som Salah, Van Dijk og Henderson ført klubben til sejr.

Arsenal logo

Arsenal F.C.

Londonklubben ligger ofte blandt de øverste i tabellen - men er særligt kendt for deres sæson 2003/2004 hvor de gik ubesejret gennem ligaen.

Scroll to Top
Få del i fællesskabet

Bliv blandt de første i køen til at modtage eksklusive tilbud, konkurrencer, nyheder og meget mere!